Wildervank


Weekenden (zaterdag/zondag) in Wildervank

Dit voorjaar 2019 zijn er geen weekendlezingen in Wildervank. Wel zullen er weekendlezingen zijn in Deventer.

Bijdrage: per weekend 4 lezingen van 2 uur, 70,00 euro (incl. koffie & thee) Lunch wordt verzorgd, 5,00 euro. Ter plaatse te voldoen of overmaken.
Plaats: Himalayan Sorig Center,  Nijverheidsstraat 35, 9648 JD Wildervank.
Aanvang: zaterdag 11.00-16.00 uur; zondag 10.00-15.30 uur.
Aanmelding: per e-mail of telefoon, dan kunnen wij u informeren als een lezing door omstandigheden niet doorgaat. U ontvangt een bevestiging per e-mail. info@himalayansorig.nl
Voor meer informatie bel: 06-51622341.
Vertaling: Tibetaans-Nederlands: Jampel Parchin (Eugene)
Voor routebeschrijving zie: www.himalayansorig.nl

Geshe Ngawang Zopa heeft door zijn warme en inspirerende persoonlijkheid niet alleen het vermogen zijn kennis met ons te delen, maar het ook dicht bij onze belevingswereld te brengen waardoor een persoonlijke beleving kan ontstaan. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en op belangrijke punten wordt samen met de leraar gemediteerd.

2016 Retraite EugeneDe vertaler Jampel Parchin is meer dan 25 jaar monnik in de Tibetaans boeddhistische traditie van de Gelukschool. Hij woonde 9 jaar in het Maitreya Instituut en 13 jaar in het Gaden Jangtse klooster in India waar hij de Geshe studie heeft gevolgd. Hij heeft o.a. voor Dagpo Rinpochee vertaald en tolkt sinds 2011 voor Geshela. 

 

Mocht u een weekend/dag niet kunnen dan kunt u de geluidsopname bestellen van de lezingen van dat weekend/dag. Deze opname kost 15 euro en is te bestellen bij het secretariaat van Boeddha’s Gompa via e-mail: contact@boeddhasgompa.nl.