Deventer


Geshela (1)Woensdagavond lezingen

Bijdrage: per avond  12,50 euro. Ter plaatse te voldoen. Inclusief koffie & thee.
Plaats: Diepenveenseweg 22, 7413 AP Deventer.(Let op: nieuwe locatie!)
Aanvang: 20.00 – 21.30 uur
Aanmelding: per e-mail: contact@boeddhasgompa.nl of telefoon 0646610025, dan kunnen wij u informeren als een lezing door omstandigheden niet doorgaat. U ontvangt een bevestiging per e-mail.  
Voor meer informatie bel: 06-46610025
Vertaling: Tibetaans-Nederlands: Tenzin Pellha

Geshe Ngawang Zopa heeft door zijn warme en inspirerende persoonlijkheid niet alleen het vermogen zijn kennis met ons te delen, maar het ook dicht bij onze belevingswereld te brengen waardoor een persoonlijke beleving kan ontstaan. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en op belangrijke punten wordt samen met de leraar gemediteerd.

De vertaler Tenzin Pellha studeerde Boeddhistische filosofie in Italië (Istituto Lama Tsongh Khapa, Pomaia) toen ze in 2010 haar kloostergelofte aflegde. Daar begonnen met haar studie Tibetaans, heeft ze in 2014 de Lotsawa Rinchen Zangpo Translation School in Dharamsala afgerond. Sinds die tijd werkt ze als freelance vertaler voor verscheidene leraren in India en Nederland. Tegenwoordig woont en werkt Tenzin Pellha in het Maitreya Instituut in Loenen.

5 februari 2020
BOEDDHISME IN ONS DAGELIJKS LEVEN
Luisteren, mediteren, contempleren… Contempleer je de boeddhistische lessen en pas je ze toe op je leven? Zo maak je de Dharma écht betekenisvol voor jezelf, en anderen  – als we nadenken over de leringen. Neem dan de tijd om erover na te denken en pas ze écht toe op jouw leven en dat van anderen. Anders weten we veel, maar ons hart en onze geest veranderen niet veel en houden we gewoon vast aan onze slechte gewoonten.

1 april 2020
ONDERWERP NOG NIET BEKEND
Onderwerp nog niet bekend

6 mei 2020
ONDERWERP NOG NIET BEKEND
Onderwerp nog niet bekend

3 juni 2020
ONDERWERP NOG NIET BEKEND
Onderwerp nog niet bekend